12. juli 2012

Roskilde er en bitch, der fucker dig up!

sidste år skulle også blive sværd at toppe. den var for vild!
der var det vildeste samhold i campen.
i år manglede vi 8 mand - og det burde ikke have betydning. men det fik det. nogle klingede godt med dem, som manglede. og vi var en camp der randte meget i år - men når vi var samlet, var det fedt ^^

og så var jeg meget i bornholmercampen. mest af én grund og meget af andre grunde.
Bo har været den ultimative festivalbuddy i år - tak for awesomeness, Bobo!
& tak til Uma, for virkelig gode grin og råd!
& tak til Søren, for dybe tanker!
& tak til Lillen, for kloge ord og sjove imitationer!


overordnet har det været en underlig festival. unormal!

 • på 1. dagen fik vi slået en fornuftig camp op og drukket en snalder på og besøgt Bornholmercampen.
 • på 2. dagen havde jeg den bedste aften med ham og drengene. den bedste! og krammede ydermere med Esben fra Monte Carlo.
 • på 3. dagen fik jeg mit første måltid. egentlig natten til 4. dagen! jeg kyssede min burger den aften o.o 'kærlighed og kildevand' aka. cider skal åbenbart fucke systemet up!
 • på 4. dagen fik jeg hamret mit hjerte i stykker af hvad jeg troede var min ven for altid. 3 tudende mennesker foran Kvickly-boden lige der. shiat.
  også dagen hvor jeg
  besluttede mig for definitivt ikke at bære Pikachu kostumet mere, da alt for mange camps har en to-do-på-Roskilde-liste med målet: "Fang en Pokémon", hvilket resulterede i for mange ølbongs, for mange kampe og for mange blå mærker. 
 • på 5. dagen havde jeg den vildeste tid med Uma og Marius og den bedste oplevelse med den flirtende hvidløgsbrødssælger. Og generelt bare den dag med de længste rul-på-jorden-med-smertende-maveguns-af-grin. Lige toppet med en besked fra mammi, om Lillen og jeg ville med til Berlin i september... jeg kan godt den dag!!!
 • på 6. dagen blev Søren 22 år og jeg smagte den eneste gode lagkage jeg nogensinde har fået - mango <3 også dagen hvor vi chillede i nabocampen med søde Tanja, som kun havde 6 fingre og var blevet mobbet hele livet, men som derfor nok var det mest åbne menneske på hele pladsen - hvilket jeg åbenbart virkelig havde brug for.
 • på 7. dagen fik jeg igen slået et lille hul i mit hjerte - dog ikke et hul jeg tror var meningen.
 • på 8. dagen oplevede jeg mine 4 fedeste Ros'12 koncerter: Mac Miller, Bruce (fantastisk glad mand!), Paul Kalkbrenner og Spectors - og fik først da de danse-endorfiner jeg havde manglet under hele festivalen + 20 menneskers sved i mit hår, som blev ødelagt til dreads og drivvådt tøj efter mosh. skønt jo <3
 • på 9. dagen havde jeg den bedste puttesøndagsmorgen, fik mit første Roskildebad og havde en underligfed, sidste aften, med fodbold og tacklinger og Mojito med smag af whiskey og toast uden ost - men gratis Heinz <3 og endnu engang for flad af grin til at gå!
 • på 10. dagen morgenhyggede vi i campen indtil Bornholmerne blev hentet og vi kunne pakke traileren færdig. altid lidt trist på sidstedagen.

det har været en weird Roskilde. der har været for mange følelser i mit hoved og for mange episoder der gjorde ondt... for mange bekymringer... for mange ufrivillige psykoanalyser! der har været for lidt dans og for lidt musik man glædede sig til - én koncert om dagen er ikke nok.
der blev spillet underligt meget pop på anlæggende rundt omkring på pladsen og voldsomt lidt dubstep og d'n'b. der var for meget civilpoliti til at ødelægge stemningerne og en alt for fucked, drugget Jokeren i nabocampen.

til gengæld boede alle i P og det var for nemt at mødes med folk. jeg har grint, som jeg ikke har gjort det i mange måneder. jeg har elsket! jeg har trænet (oh, trust me!). jeg har nydt. jeg har oplevet de mest ægte venskaber. og jeg har ikke nået at bruge særlig mange penge... under budget på Roskilde er dog lidt skidt :P
og jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke kan indtage den mindste dråbe væske med brus, uden at burbe som en gal. så jeg detoxer!

Det har været en blandet festival, uden tvivl. Men jeg vil heller aldrig være foruden. Og jeg vil ikke sætte mine forventninger så højt næste år - men måske det endnu engang er tid til at prøve en ny camp af?!

"Roskilde er en bitch, der fucker dig up!"hjemme kl 21:40 mandag aften til et nymalet, renskuret, totalt hvidt værelse. ingen billeder på væggene, ingen ting i reolen. flot, men virkelig weird - det var decideret weird, at noget pludselig var hvidt efter Roskilde! hvidt og rent!

tirsdag havde jeg taget fri - jeg vidste at jeg ville blive syg. og det skete. jeg mistænker det for at være en kold lungebetændelse. overvejer at snakke med doktordamen imorgen - skal på ingen måde bruge en weekend på at ligge syg. spild af fritid!

jeg har også Roskilde-blues i år, men de består mest af mit savn til København og min kedsomhed i Hadsund. egentlig havde jeg det fint med at skulle forlade Roskilde-pladsen... men på ingen måde til fordel for Hadsund.
jeg skal optjene mange penge de næste 8 måneder - men jeg skal ved gud også til cph mindst hele tiden!

billeder? - jeg bad folk om at hive mit kamera frem, når de havde lyst. jeg har endnu ikke set dem igennem og jeg aner ikke hvor mange billeder der er. de bliver gode. men jeg skal lige over mine blues!


love
xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar