28. maj 2012

jeg har det godt

www.picasion.com
årh, det er for alvor gået op for mig, hvad der venter mig efter aflevering torsdag og hvorfor jeg glæder mig så meget - og hvor godt jeg bare har det og får det. oihj!

jeg skal til København i weekenden igen, dagen efter at opgaven er afleveret (as written) og det bliver bare endnu en dejlig forandringsweekend.
om mandagen starter jeg officielt som primært Salgsdirektørens højre hånd, sekundært som kundeservicemedarbejder, og stadig med firmabloggen og produktudviklingsgruppen som sjov og ballade (læs: hårdt arbejde) også. det job fortsætter indtil feb/marts næste år, hvor Lillen og Freden drager ud i verden og suger insp og oplevelser til sig.
og det bliver befriende at komme ud at arbejde. jeg elsker jo at arbejde.
og ikke nok med det, så ved jeg at jeg får en foranderlig og flexibel hverdag.
allerede 14. juni skal jeg med til møde i København.

årh, hvor jeg glæder mig til at komme ud og blive professionel.
jeg skal bestå Teko. og egentlig vil jeg også gerne naile eksaminerne. men jeg er bare ikke til skriftlige opgaver, som skal være så uddybende. jeg er kort og kontant og det kan jeg få lov at leve ud til mundtlig.
og whatevs alligevel.  i n t e t  for mig i Teko's verden kan blive en undergang.

whoaw, hvor skal jeg dog bare blive færdig. onsdag bliver der printet. afleveres torsdag. jeg kan slet ikke falde ned. fy for helvete, hvor jeg glæder mig til mit nye liv!

have fun
xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar