6. december 2011

wild weekend

oh yeah!
det har virkelig været en vilderen weekend for Frederikz.

first off: 3 dages druk i streg (jeg mindes Roskilde <3)


fredag: punk fest på Kulturellen. start hos Lars, hvor det allerede for tidligt på aften gik vildt for sig i snaldershots :P på Kulturellen var der alt for mange gode fredericia..gensere? - det var så snildt jo ^^ og youtubefest-punk koncerter (verdens korteste numre, jo :P )
drama, sjov, complements, ølbilletter, sjov, ølbilletter, sjov!
træthed, ingen Mikkel, fat på Rune. Lars, Rahbek og Toast med nøglekort
hygge på Kontrast med bla orgelspil. snak snak snak snak
put put put
mmmh ^^

lørdag: mere snalder hos Lars. virkelig hyggeligt! men ingen cool mennesker på Petit som der plejede. bare fyldt med arrogante, attitudefyldte handelsskolelever (mhmm, jeg sætter ofte folk i bås!), som ikke fattede samvær med random mennesker - virkelig lort.
hjem

søndag: troede det skulle være tømmermændsaften, men det kom aldrig rigtig. Malthe skriver fuld kl like 17 at jeg skulle komme til snalderfest i Holmen, Århus. skulle lige overtales en enkelt gang, inden jeg for real skred. fik fat på Lilllen og så var der Holmefest. 8 mennesker, 3 flasker vodka, en halv flaske snaps og alt for meget af det andet væske også. shit!!!
fantastisk tømmermændsmandag med veggie burger fra Byens (alt er hjemmelavet) og Family Guy, inkl. "Something Something Dark Side". Way nice afsnit!

jeg har aldrig taget så lidt billeder på en weekend. hev faktisk ikke cams op af tasken en eneste gang. der blev taget lidt med den der modernes iPhone, men det gælder ikke!

idag vågnede jeg så (åbenbart) op til sne. troede Herning var den eneste by der ikke skulle have noget i år.
fik ud i gangen til Bobby og fik bogstaveligt talt et chok, da jeg så den hvide ground :P hoppede lidt med et "u h " tillagt. gosh

jeg er ikke klar på sne i år - jeg orker ikke lige... nu...

jeg får nyt hår på i aften, håber jeg. jeg hader når jeg har mine extensions ude - jeg er nøgen, jo!
ad! 60 cm hår ligger på posthuset i Hammerum... faktoren er mest, om jeg får restlimen ud af mit hår  n u !


hav en dejlig... tirsdag
w/e
xx

Ingen kommentarer:

Send en kommentar